Automatsko ažuriranje oglasa je opcija namenjena agencijama za nekretnine koje imaju mogućnost izvoza podataka o svojoj ponudi u XML fajl.

Naš sistem obrađuje XML fajl i ažurira sve podatke tako da na sajtu webNekretnine.net imate sve oglase koje imate u svojoj bazi. Oglasi koje ste obrisali iz svoje baze biće obrisani i sa našeg sajta. Ako ste napravili npr. izmenu cene neke nekretnine ona će biti evidentirana i na webNekretnine.net. Sve nove nekretnine u Vašoj ponudi biće unete i na webNekretnine.net, uključujući i fotografije.

Cena i uslovi korištenja usluge

Za agencije koje žele besplatno ažuriranje, obavezno je postavljanje jednog od ponudjenih tekstualnih linkova na početnu stranicu svog sajta. Prihvatamo samo linkove postavljene u HTML stranicama. Ažuriranje se vrši jednom dnevno, tokom noći.

Svi agenti i agencije za nekretnine koji koriste besplatnu uslugu obavezni su da na svom sajtu postave link na početnoj ili svim stranicama ka webNekretine.net (pogledati primere).

Plaćeno ažuriranje se vrši najmanje 4 puta tokom dana.
Plaćanje se vrši najkasnije petog dana od početka automatskog ažuriranja oglasa. Paket od 3 meseca se plaća unapred, najkasnije petog dana od početka ažuriranja.

Maksimalni broj oglasa-nekretnina koji se na ovaj način može ažurirati nije ograničen, bez obzira na cenu.

Za sve unete oglase važe Uslovi korištenja sajta webNekretnine.net. Bez obzira na koji način je oglas unet webNekretnine zadržavaju pravo da oglase koji nisu „ispravni“ obrišu i bez prethodnog upozorenja vlasnika oglasa.

Paketi

Naziv Trajanje Cena Popust
1M 1 mesec 1.500 dinara
3M 3 meseca 3.400 dinara 25%
BL neograničeno Postavljanje linka na početno stranici agencije 100%

Tehnički detalji

Više o strukturi XML fajla (obavezna polja i dr.) pogledajte ovde