Korištenje sajtova WEBNekretnine.net (webnekretnine.info, webnekretnine.com, webnekretnine.rs, webnekretnine.me), pretraga i pregled oglasa za nekretnine, registracija članova i unos oglasa za nekretnine su potpuno besplatni i ne postoje nikavi skriveni uslovi i cene. Posetioci mogu koristiti sve opcije koje su im dostupne bez bojazni da će im neko kasnije zatražiti nadoknadu za to.

Internet domeni-adrese portala WEBNekretnine :
Za naše potrebe i potrebe sajta WEBNekretnine.net registrovali smo pojedine internacionalne  i državne internet domene koji imaju osnovu WEBNekretnine.

  • WEBNekretnine.NET – Glavni domen za unos oglasa. Jedini domen na kom se vrši registracija novih članova.
  • WEBNekretnine.INFO – Informativni domen (vesti, uputstva, odgovori na pitanja …). Sa ovog domena korisnici dodatnih usluga sajta webnekretnine.net (npr. Info o novim oglasima) dobijaju imejl obaveštenja.
  • WEBNekretnine.COM – trenutno nije u upotrebi
  • WEBNekretnine.RS – trenutno nije u upotrebi
  • WEBNekretnine.ME – trenutno nije u upotrebi
  • WEBNekretnineOglasi.INFO – eksperimentalni domen, nije u zvaničnoj upotrebi

Korištenje WEBNekretnine.net ukratko:
Pretraga oglasa se vrši po kategorijama, državama i zadatim parametrima i na veoma lak način možete pretražiti našu bazu podataka i pronadjene oglase za nekretnine možete pregledati i po potrebi kontaktirati vlasnike oglasa.

Ako ne pronadjete odgovarajući oglas, ne odustajte. Registrujte se i unesite oglas u kome ćete navesti precizne podatke sa Vašim zahtevima. Naš sajt dnevno poseti više hiljada posetilaca, medju kojima su sve vodeće agencije za nekretnine, i ako budete uneli precizne podatke uskoro možete da očekujete poziv ili email sa ponudom.